top of page
Pattern.png
IMG_6135.jpg
bling.png

Samppanjaillallinen – A.Bergère

bling.png

Kattilassa juhlitaan kevättä juhlavan ja tyylikkään samppanjaillallisen merkeissä 24.4. klo 18.00.

 

Illallinen toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanimme Arvid Nordquistin kanssa. Illan isäntänä toimii A. Bergère samppanjatalon export manager Maxime Pierlot. Paikalla on myös samppanjakonsultti Maria Ferri kertomassa samppanjan kiehtovasta maailmasta. Räätälöidyn menun iltaan on suunnitelleet keittiöpäällikkömme
Miro Rautio ja vuoromestarimme Santtu Rinnemaa.

 

Varaa paikkasi ajoissa ja tule juhlimaan kuplivaa kevättä kanssamme!

 

***

Menu ja viinikaadot 170 €

Paikkavaraukset 19.4. mennessä kattila@hopealinjat.fi tai verkkosivultamme.

Huomioitavaa että varaukset ovat paikkavarauksia 2 – 4 hengen pöydissä. Tapahtuman erityisluonteen vuoksi sovellamme peruutusehtoa; 19.4. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % menun hinnasta.

 

***

 

M E N U

 

KEVYESTI SAVUSTETTUA KAMPASIMPUKKAA

‘Nduja-kastiketta, pikkelöityä mangoa ja mangopyreetä

Champagne A.Bergère Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut - 8 cl

 

SAMETTISTA KURKKU-GAZPACHOA

Basilikalla maustettua vesimelonia, oliivisuolalla maustettua Bufala-mozzarellaa ja kuivattua jogurttia

Champagne A.Bergère Les Vignes de Nuit 2014 - 8 cl

 

HÄRKÄTARTAR

Kirveliemulsiota, Parmigiano Reggiano DOP, pikkelöityjä kasviksia ja graavattua keltuaista

Champagne A.Bergère Les Clos Meunier Champagne Extra Brut – 8 cl

 

TATTIGNOCCHEJA

Fermentoitua parsakastiketta, pikkelöityä kyssäkaalia

Champagne A.Bergère Soléra Blanc de Blancs Brut – 8 cl

 

KAUDEN PARSAA & WAGYU-HÄRKÄÄ KAGOSHIMASTA

Fermentoitua Kampot-pippurikastiketta ja kastanjapyreetä

Champagne A.Bergère Rosé Brut – 8 cl

 

RAPARPERIREMMEJÄ & VADELMASORBETTIA

Suolakaramellia, vadelmakreemiä, tuoreita vadelmia ja sitruunamarenkia

Arvid Nordquist Original Blend -kahvi

bottom of page